IMATRAN LAPINKÄVIJÄT


Iltamelonnat ovat melojille kauden tärkeimpiä tapahtumia, jossa eritasoiset melojat kohtaavat.
Retket kestävät muutaman tunnin ja sopivat kaikille normaalikuntoisille.

YHDISTYS
MAJAT
NUORISO
PYÖRÄILY
RETKEILY

Melontatoimikunta järjestää monenlaista ohjattua melontaa touko - lokakuun välisenä aikana.

Keskiviikon iltamelonnat on tarkoitettu kaikille uimataitoisille, jotka haluavat nauttia leppoisasta melontahetkestä. Osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. Saapuminen kanoottivajalle klo 17.00 ja matkaan lähdetään kun kaikki on valmista. Paluu on n. klo 21.00. Retken aikana rantaudutaan nauttimaan eväistä ja joskus jopa paistamaan makkaroita tai räiskäleitä. Toki pidämme kelluntataukoja matkankin varrella, jotta ryhmä pysyy koossa. Kesän edistyessä teemme pidempiä iltamelontoja, joten aloittelijoiden tulisi käydä ensin maanantain koulutuksessa.

Kuntomelonnat järjestetään resurssien ja melojien mielenkiinnon mukaan. Reipasvauhtinen melonta alkaa klo 18.00 ja kestään n. 90 min. Juomataukoja pidetään vesillä 20 min välein, eikä ketään mukaan lähtenyttä jätetä yksin aalloille. Tarjolla on siis hieman enemmän liikuntapainotteinen melontatuokio, joten aiempaa melontakokemusta edellytetään. Kuntomelonnoista sovitaan ennakkoon ohjaajien kanssa.

 

Kaikille melontaretkille on säävaraus ja vastuullinen ohjaaja päättää rannassa vesille lähdön. Osallistumismaksu on aikuisilta 10 € ja lapsilta 5 €/meloja. Maksu sisältää melontakaluston, opetuksen ja ohjauksen vesillä. Iltamelontoihin on saatavilla viiden kerran kortti (voimassa 12 kk) hintaan 35 € (eli alennusta tulee yhteensä 15 €). Kannattaa hyödyntää! Omalla kalustolla melomisesta ei peritä maksuja.

Mukaan tarvitset...
~ Juomapullon, joka pysyy hyvin kansinarujen alla
~ Eväät, jotta paluumatkakin taittuu mukavasti
~ Varavaatteet, koska illasta voi tulla viileä tai taivaalta sadella vettä. Voihan käydä vesivahinkokin, mutta tuskinpa kuitenkaan.
~ Aurinkolasit, sillä pilviselläkin säällä vesi heijastaa paljon valoa. Sankoihin voi kiinnittä lisäksi niskanyörin ja pikkukellukkeen.

Lisäksi huomioitavaa...
~ Kajakissa on lämmin istua, joten alaosan vaatetuksen ei tarvitse olla kovinkaan paksu
~ Aurinkorasvaa, päähine, jäykkäpohjainen kantapäätä suojaava jalkine (sandaalit, lenkkikenkä tms.)
~ Varavaatteet, kännykät, jne. on hyvä pakata ehjiin muovipusseihin


Tervetuloa rentoutumaan kanssamme Saimaan aalloille!

MELONTA
Retkiluistelua
IMATRAN LAPINKÄVIJÄT YHDISTYS MAJAT NUORISO PYÖRÄILY RETKEILY