IMATRAN LAPINKÄVIJÄT


Yhdistyksellämme on hyvä valikoima kanootteja ja melontavälineitä.
Kalustoa vuokrataan Suomen Ladun jäsenille, sekä yhdistyksille ja koululaisille.

YHDISTYS
MAJAT
NUORISO
PYÖRÄILY
RETKEILY

Jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisimman hyvin tarpeidenne mukaisen kaluston, toivomme yhteydenottoanne riittävän ajoissa. Vuokrahinta suhteutetaan siihen, kuinka monta kanoottia vuokrataan, tarvitaanko melontaohjaajaa ja kuinka kauan tilaisuus kestää, sekä matkakuluihin. Imatran Lapinkävijät ei vastaa kalustolle tai ihmisille aiheutuneista vaurioista eli vuokraajalla olisi hyvä olla jonkin sortin tapaturmavakuutus.

Kaluston vuokraushinnat
Kajakkiyksikkö 20 €/päivä+5 € alkava vuorokausi
Kajakkikaksikko 30 €/päivä+5 € alkava vuorokausi
Intiaanikanootti 30 €/päivä+5 € alkava vuorokausi

Pieni peräkärry (1-6 kanoottia 1-7 vrk) 20 €/kerta
Iso peräkärry (1-12 kanoottia 1-7 vrk) 30 €/kerta

Kaluston vuokraus maksetaan ennakkoon ja osoitetaan vajahoitajalle viimeistään vuokraushetkellä. Vuokra sisältää kanootit, melat, melontaliivit ja aukkopeitot. Jos kalusto luovutetaan käytännön syistä aikaisemmin tai palautetaan sovitusti myöhemmin, ei ylimääräisistä vuorokausista veloiteta. Vuokrausta johtaa kanoottivajanhoitaja ja hänen kanssaan sovitaan kaikki asiat. Teemme työtä talkoilla ja vastaamme yhteydenottoihinne heti kun mahdollista.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata kanoottivajaltamme myös kanootilleen paikan. Vuosimaksu on 20 € ja laskutus kyseiseltä vuodelta tapahtuu tammikuun lopussa.

Vajahoitajan puhelin
041-7227864
 

MELONTA
Melontaa
IMATRAN LAPINKÄVIJÄT YHDISTYS MAJAT NUORISO PYÖRÄILY RETKEILY