IMATRAN LAPINKÄVIJÄT


Järjestämme erilaisia päiväretkiä, jotka lähtevät pääasiassa kanoottivajoilta
ja suuntautuvat kauemmaksi kuin iltamelonnat

YHDISTYS
MAJAT
NUORISO
PYÖRÄILY
RETKEILY
MELONTA

Melontaretkien pääasiallinen tarkoitus on harrastaa melontaa turvallisesti yhdessä, mutta kuitenkin itsenäisesti. Suunnittelun ja alkuvalmistelut tekee melontaohjaaja ja matkalla edetään taitojen ja olosuhteiden mukaisesti. Jotkut tapahtumat ovat meille traditio ja ne pyritään toteuttamaan joka vuosi. Tässä retkiä, joita järjestämme jäsenillemme kysynnän ja resurssien mukaan.

Hiirenkorvamelonta on kevyt ja helppo päiväretki. Puut puhkeavat lehteen, linnut muuttavat pohjoiseen ja me pääsemme nauttimaan kauniista kevätluonnosta tuulelta suojaisella reitillä. Kokoonnumme kanoottivajalle toukokuisena aamuna ja palaamme takaisin samana iltana. Mukaan voivat tulla sekä kokeneet, että vähemmän meloneet. Kokemattomammille melojille järjestetään paikka kaksikossa ja kaveriksi kokenut meloja. Vauhti pidetään sellaisena, että kaikki pysyvät mukana. Maatauolla tehdään tulet, keitellään kahvit ja paistellaan makkarat. Kelluntataukoja pidämme tarpeen mukaan. Päiväretkelle kertyy matkaa noin kaksikymmentä kilometriä.

Heinämelonta heinäkuussa. Tiedustelut Pekka Sarkanen, p. 040-7472009

Savusaunamelonta elokuussa. Tiedustelut Vajanhoitajalta, p. 041-7231081

Ruskamelonta lokakuussa. Tiedustelut Juhani Skutnabb, p. 040-5146679

Inkkarimelonta -viikonloppu jossain lähialueella. Ohjelma laaditaan toivomusten mukaan eli melotaan päivä tai kaksi ja yövytään sisällä tai ulkona. Retken päätarkoituksena on rentoutuminen, yhdessäolo ja luonnosta nauttiminen.

Ursuit -melonta on kokeneiden melojien myöhäisen syksyn retkimelontakauden päätösretki. Varustuksen on sovelluttava todella karuihin olosuhteisiin ilmojen haltijan niin päättäessä. Tiedustelut Pekka Sarkanen, p. 040-7472009.

Suomi Meloo -kanoottiviesti eli Suomen suurin melontaviesti sopii jo melontakokemusta omaaville jäsenillemme. Pyrimme saamaan tapahtumaan joka vuosi vähintään yhden joukkueen.

Muista ilmoittautua retkille riittävän ajoissa! 

Melontaa
IMATRAN LAPINKÄVIJÄT YHDISTYS MAJAT NUORISO PYÖRÄILY RETKEILY