IMATRAN LAPINKÄVIJÄT

Tervetuloa Suomen Ladun tukemaan  kuntoprojektiin (ilmainen)  Ikiliikkujille, eläkeläisille js huonokuntoisille tiistaisin klo 13.00 Kuntokeskus Colosseumin 3-kerroksessa kuntopiirisalissa. Aluksi käydään laitteet lävitse Villen ohjauksessa. Sitten on lyhyt alkuverryttely ja siirrytään laitteisiin. Jokainen tekee omien rajoitustensa mukaisesti kuntopiirin lävitse, aluksi kevyillä painoilla (koko ajan pitää pystyä puhumaan) ja jatkossa oman harkintansa mukaan. Lopuksi on loppuverryttely. 

Sen jälkeen voi käydä saunassa miehet toisessa ja naiset kolmannessa kerroksessa pukuhuonetilojen yhteydessä.Tunti alkaa siis klo 13.00 jolloin salissa ollaan sisäurheilukengät jalassa ja tarvittaessa juomapullo mukana. Hieman aikaisemmin voi kuntopiirisalin sivussa olevassa pyöräsalissa lämmitellä kuntopyörillä. Lisäneuvontaa on paikalla.

Projektiin kuuluu myös viikottainen sauvakävely Imatran ja lähiympäristö kuntopoluilla (Lammassaari ja Vuoksen ylälenkkinjo tehty pakkasesta huolimatta).Sauvakävelylenkin päivämäärästä ja ajasta sovitaan kuntopiirin yhteydessä riippuen tietenkin iltojen ja päivien valoisuudesta.

 

Mukaan mahtuu vielä ja paikkaajiakin tarvitaan joko kuntopiiriin tai sauvakävelyyn. Projekti jatkuu toukokuun loppuun ja saattaa mennä kesäkuun puolellekin.

 

Tiedotuslinkkinä käytetään Imatran Lapinkävijöiden Face-book-sivua. Jos haluat mukaan, lähetä liittymispyyntö, joskin sivut ovat avoimet.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai ilmoitettavaa ja ilmoittautumiset,tee se puhelimella p.0407472009.

 

Innokkaasti jatkoa odotellen,

ystävällisesti

Pekka Sarkanen

IMATRAN LAPINKÄVIJÄT